Blijf elkaar helpen waar kan!

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Ons, én de rest van de wereld. Meer dan ooit hebben wij elkaar nodig. Samen staan we sterk. Er zijn al heel veel mooie initiatieven tot stand gebracht. Wij geven u graag een paar tips die wij samen op een verantwoorde manier kunt uitvoeren

Blijf elkaar helpen waar dat kan!

Het coronavirus houdt ons land in de greep. Ons, én de rest van de wereld. Zoals premier Mark Rutte in zijn toespraak zei: samen staan wij voor een opgave van enorme omvang. Dit moeten wij echt met 17 miljoen mensen doen.

Het is heel belangrijk dat wij, in deze onwerkelijke tijden, goed op elkaar letten. Meer dan ooit hebben wij elkaar nodig. Samen staan we sterk. 

Er zijn al heel veel mooie initiatieven tot stand gebracht. Wij geven u graag een paar tips die wij samen op een verantwoorde manier kunt uitvoeren: 

  • Volg in de eerste plaats altijd alle adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid op!
  • Let goed op elkaar en op je naasten. Samen staan we sterk.
  • Ondernemers maken een zware tijd door. VVD Heemskerk roept u daarom op vooral hen een hart onder de riem te steken
  • Bestel (samen) een taart bij de lokale bakker of koop bloemen in ons mooie duingebied en lever die af bij bijvoorbeeld een ziekenhuis of een politiebureau. Op die manier kunnen wij extra waardering uitspreken voor de mensen die Nederland vandaag de dag overeind houden. 
  • Koop gift cards bij onze eigen (horeca- en retail) ondernemers. Op die manier blijft hun omzet op peil.
  • Als u hiervoor de mogelijkheid heeft, is het een idee deze gift cards vervolgens cadeau geven aan de helden die momenteel keihard werken in o.a. de zorg. Of verzamel deze, zodat je een grote envelop kan aanbieden aan een ziekenhuis. 

Samen komen we deze moeilijke periode te boven.

VVD Heemskerk,
Jan Geert Bakker, Bertus Berghuis, Brandy de Groot, Gaatze de Vries, Frank Hermans en Karin Smit

Zet cookies aan om de video te tonen.