Bertus Berghuis brengt werkbezoek aan Goemans Versbakkerij

Woensdagochtend 2 oktober heeft VVD raadslid Bertus Berghuis een werkbezoek gebracht aan Goemans Versbakkerij. Goemans Versbakkerij heeft 140 medewerkers/sters in dienst en behoort tot de grote werkgevers van de IJmond. Bertus zijn indruk van het werkbezoek is dat Goemans Verbakkerij een geoliede machine is met aandacht voor werksfeer/kwaliteit en hygiene.

Woensdagochtend 2 oktober heeft VVD raadslid Bertus Berghuis een werkbezoek gebracht aan Goemans Versbakkerij.

Goemans Versbakkerij heeft twee productiebedrijven op industrie terrein “de Houtwegen”, alsmede 10 winkels in Heemskerk/Beverwijk/Velsen/IJmuiden en Haarlem.

De productie van onder andere brood, gebak, speculaas en sauzijzenbroodjes voor de 10 winkels vindt plaats op de Smidse 7. De productie voor collega banketbakkers vindt plaats op de Smidse 9.

Goemans Versbakkerij heeft 140 medewerkers/sters in dienst en behoort tot de grote werkgevers van de IJmond. Het is een echt familiebedrijf gerund door Frank en zijn beide neven. Bertus zijn indruk van het werkbezoek is dat Goemans Verbakkerij een geoliede machine is met aandacht voor werksfeer/kwaliteit en hygiene.

Op de foto,s toont ons raadslid Bertus Berghuis het bekende “suikerbrood” in de Smidse 7 en de productie van “Borstplaat” in de Smidse 9.